Tupla ei oikein innostunu tuosta sen ilmapallotyttöystävästä, kun kerroin sille, että se menee rikki jos sitä järsii

Tupla on oppinut melko hyvin kävelemään ulkona vieressä tai ainakin vetämättä, jos menee edellä. Ja jos joku tulee vastaan, ihminen tai auto, niin Tupla hakee heti kontaktia minuun. Hyvä hyvä! Tänään tuli naapurinkoira vastaan. Viimeksi Tupla ei välittäny siitä melkein mitään, mutta tällä kertaa sitten piti vähän alkaa riehumaan hihnassa, kun ois halunnu tervehtimään. No, jospa ens kerralla menis taas paremmin :)

Ollaan tosiaan annettu yleensä jotain järsittävää, kun ollaan lähdetty kotoa. Luu tai kongi. Ja nykyään, kun aletaan laittaa takkia päälle ja Tupla tietää että hän ei pääse tällä kertaa mukaan, niin se menee jo tuohon "herkkukaapille" oottamaan, että jotain sieltä sille annetaan. Mutta aina ei saa vaikka haluais :)

Yleensä on ollut yksin ihan siivosti, mutta yks päivä oli syöny mandariinin (appelsiini ei ollu kelvannu, vaikka sekin löytyi kyllä lattialta) ja toinen päivä järsiny mikon työhanskoja. Kirjoja en uskalla jättää saataville, koska ne varmasti kelpais... Ja hedelmätkin löytyy nykyään kaapeista :) Tuleepahan pidettyä keittiönpöytä siistinä, kun ei uskalla siihen (tai mihinkään muuallekkaan) mitään jättää. Ehkä se vaan yrittää saada meitä siivoamaan useammin :D

-tiina-