Tupla on iloinen

Tupla Rukalla. Minä en uskaltanu kunnolla kuvata, etten vaan tipu :D

Oltiin ihan pilvessä

Tuplan kanssa menee hyvin. Välillä, varsinki ku Tupla kerjää se onnistuu näyttämään hyvinkin hoikalta Mutta löysää löytyy vielä tuosta etujalkojen välistä ja kaksoisleuka löytyy Pitäs yrittää taas joku päivä punnita, jos ei loppuis heti vaa´asta patterit seuraavalla kerralla.

Huomasin vain, että Tuplan iho hilseilee. Pitäis ehkä kokeilla vaihtaa ruokaa, koska karvaakin lähtee vielä. Vai onko se vieläkin stressaantunut? Ja jos joku tietää jotain hyvää sopivanhintaista ruokaa, niin kertokoot. Oon nyt käyttäny vahti&vahti kevyttä ja sitä ennen oli se jahti&vahti kana&riisi, johon ehkä vaihdan tuon pussin jälkeen takaisin ja kokeilen auttaako turkkiin. Kana&riisi loppui joku reilu kuukausi sitten, että en tiiä - silloin karvanlähdön saattoi vielä hyvinkin aiheuttaa stressi, kun Tuplan meille tulosta oli niin vähän aikaa vasta. Öljyä vois kanssa ehkä lisäillä ruokaan, jos sekin jotain auttais Tupla myös rapsuttelee itseään melko paljon ja hinkuttaa takamustaan maata vasten jonku verran... Mutta hampaiden harjausta ollaan opeteltu, koska tupla melko usein myös rapsuttaa itseään suusta, kerrankin niin että alkoi tulemaan verta ikenestä. Mikä ei tietenkään ole ihme ku niillä kynsillä raapii... Mutta hampaiden harjausta tosiaan, minä  pistän kanan makuista tahnaa sormeen ja sillä hinkutan hampaita  Kohta vois kokeilla harjan kanssa. 

Mutta! Meinasin jo unohtaa! Oltiin just käyty tuplan kanssa lenkillä. joten se oli melko poikki. Mutta sitten Mikon veli tuli meille. Ei pimputtanut ovikelloa vaan tuli vaan sisälle ja mitä Tupla teki? EI HYPÄNNYT OLLENKAAN VASTEN! Vaikka me istuttiin keittiössä vain oottamassa. Hienoa hienoa hienoa Yks päivä myös harjoittelin Mikon kaverin tullessa, että makkaranpalalla pidin tuplan oven lähellä istumassa ja vieras sai mennä melkein rauhassa ohi, mutta ei ainakaan saanut koiraa syliin. Kyllä joskus on helppoa ku on namuperso koira, joskus on taas vähä ärsyttävää, kun yrittää varastaa niitä namuja...