Ollaan Tuplan kanssa tosiaan harjoiteltu vieressä kävelyä ja tänään harjoiteltiin ilman hihnaa, kun tultiin taas tänne maalle. Varsin kokeilin, että miten onnistuu kun vauhdista sanon istu. Ja hienostihan se onnistui heti! Vähän hiljensin vauhtia ja sanoin "istu" niin Tupla istui (melkein heti). Itse siis jatkoin vielä matkaa. Kävelin vähän matkan päähän ja joko kutsuin sen sitten luokse tai kävelin itse takaisin Tuplan luokse.

Harjoiteltiin myös joskus muutama kuukausi sitten peruuttamista. Laiton pedigreen facebook-sivujen ohjeitten mukaan tuoleja seinän viereen, niin että siihen väliin jäi sellainen "kuja". Ja siinä sitten harjoiteltiin peruuttamista. Sitten se vähän unohtui ja nyt kokeiltiin uudestaan ja onnistui paljon paremmin, ku sillon aiemmin. Välillä Tupla nousi takajaloilleen, mutta suurimmaksi osaksi meni kyllä oikein mallikkaasti.

Yksinolo on nyt mennyt paremmin. Ehkä se johtuu myös siitä, kun ollaan lähetty joka päivä pois kotoa, kun meillä molemmilla oli töitä. Totta se oli jo vähän turhan paljon tottunu että ollaan koko ajan kotona? Kongiin olen laittanu koiranmakkaraa ja pakastanu tai sitten luun antanut lähtiessä, tai sitten en mitään. Yks päivä oli syöny halkoja ja se oli silloin, kun sorruin silittämään koiraa just ennen ku lähin. Parhaiten onnistuu silloin, kun ei vähään aikaan huomio koiraa mitenkään ennen lähtöä. Tai niin luulisin.

Mutta nyt lähdetään ulkoilemaan :)

-tiina-