Tänään Tupla sitten leikattiin. Ja samalla lääkäri tsekkasi, kun Tuplalle on tullut vähän jotain ihottumaa silmäkulmaan, poskeen ja kuonoon. Eipä se oikein osannut sanoa. Otti jonkun näytteen, mutta siitä ei löytynyt ainakaan sitä punkkia mitä se epäili siinä ehkä olevan. Tosin sanoikin, että sitä harvoin löytää. Mutta kehotti meitä vaihtamaan ruuan, muistaakseni royal caninin skin supportiin. Tupla kuitenkin raapii myös muualta aika paljon. Mutta Turkki on kuulemma hyvässä kunnossa ja kynnet hyvän pituiset Kehuskeli myös Tuplan olevan melko hyvässä kunnossa, eli vieläkin vähän ylipainoinen. Ja nyt pitää vielä enemmän tarkkailla sitä koska leikattiin. Mutta Tupla painoi vähän alle 30 kiloa, eli on siltä pari kiloa saatu pois oikeastaan pelkästään liikunnan avulla. Nyt jos sitten vähentäis vähän ruokamäärääkin. Voi Tupla parkaa se kun on niin sen ruoan perään, ettei aina aamulla malta ees käydä sitä normaalia puolen tunnin lenkkiä kun tahtoo jo syömään...

Aamulla kaikki oli vielä normaalisti, eikö se oo söpö

Tupla ei jaksanut edes kävellä eläinlääkäriltä autoon, eikä autosta kotiin, eli päästiin kantohommiin

Rassukka...

Niinku viimeksikin nukutuksen jälkeen nytkään Tupla ei halunnut herätä. Kyllä se ihan hengissä oli, silmät reakoi jos niitten läheltä koski ym. Mutta varmasti on kova kipu, vaikka vahva kipulääke on annettu - tai ainakin ihan tökkyrässä siitä lääkkeestä. Leikkaus tehtiin puoli 11 jälkeen ja nyt puoli 4 jälkeen Tupla on käynyt jalkeilla kun ovikello soi, mutta jatkoi saman tien unta. Antaahan levätä rauhassa.

Vähän jotenkin harmitti leikata, mutta toisaalta eipä sillä pentuja olla tekemässä ja niinhän sopimuksessa luki, että mielellään koira pitäisi leikata. Mutta kun ei ollut mitään ns. pakkoa, niin ehkä se siitä johtuu.

Mutta taas on edessä 10 - 12 päivää inhottavan tötsäkkeen kanssa. Huhhuh, no toivottavasti tämä on viimeinen kerta kun sellaista tarvii käyttää

Tupla saa huomisesta lähtien 1 kerran päivässä kipulääkkeen neljän päivän ajan. Ja antibioottia 2 kertaa päivässä myös neljän päivän ajan. Leikkauskohdassa on nyt vielä lappu, joka otetaan parin päivän päästä pois, ellei kastu tai likastu ennen sitä.  Tikit on sulavat joten ei tarvi niitä käydä poistattamassa.

Leikkauksen hinta oli iloinen yllätys. Kysyin ennen leikkausta vastaanoton naiselta, että paljokohan suurinpiirtein maksaa ja hän arvioi että 200 - 250 euroa. Hinta oli kuitenkin vain 153 euroa ja nainen mietiskeli, että oli ehkä ajatellut naaraskoiran leikkaushintaa Mutta parempi näin päin!

Että tämmöstä täällä, jospa se Tupla tässä sitten heräilis illan päälle