Tässä on meidän versio kosketustikusta

täh? valaistunut Tupla

ai tähän pitää koskea?

Onko nyt hyvä?

Eli tuommonen pitkä puikko, jossa on tuo mykyrä toisessa päässä ja siinä samalla voi sitten pitää naksutinta kädessä. Se tuotti vähän ongelmia, kun piti toisella kädellä pitää kameraa ja palkata Yritin palkata myös pallolla, mutta Tupla kun nakkasin pallon, niin Tupla istuu nätisti paikoillaan "missä se minun namupala viipyy?"

Ja kyllä - meillä on tällä hetkellä punttipenkki sisällä ja johtoja menee keskeltä lattiaa...

Käytiin tiistaina vahingossa kolmen tunnin kävelyllä. Ja vahingossa sen takia, ku oltiin mun vanhempien luona ja Mikko oli isosiskon raksalla naapurissa hommissa. Aattelin, että se lähtee sieltä ajoissa (niinku sanoi ennen sinne menoa) ja me lähettiin ennen puolta 11 kävelemään kirkolle päin (matkaa on kaikenkaikkiaan 32 km). Käveltiin ensin se pikkutie. Sitten ehdittiin jo soratielle. Sitten päästiin jo isolle 5-tielle.. Yritin soittaa Mikolle, mutta eihän se pidä työmaalla uutta puhelintaan ollenkaan mukana. 15 kilometrin taivalluksen jälkeen soitin sitten jo iskälle, että eikö se mikko jo ala tulla... Eihän ne tietenkään tienny, että minä olin lähteny kävelemään, ku laitoin vaan lapun sinne vanhempien luo (koska se mikko ei vastannu siihen puhelimeensa ) No ei siinä mitään, hyvä lenkki tuli tehtyä, mutta ainut miinuspuoli tässä hommassa oli se, että käveltiin melko ojassa sitä vitostien pätkää, koska tienvieressä Tupla ois halunnu kävellä mieluiten siellä keskellä tietä jostain syystä. Eli n. 7 km kaltevalla alustalla ei tee kovin hyvää jalkapohjille, varsinki ku lähin semmosille ohutpohjasilla räpsyillä matkaan.

Tänään sitten käytiin puolentoistatunnin lenkki ja kyllä tuntu heti alussa jalkapohjassa (onneksi vain toisessa) ja nyt ei kunnolla pysty astumaan sillä jalalla, ku käypi tuohon jalkapohjan ulkoreunaan. Mutta semmosta se on välillä, eiköhän se siitä hellitä