Osaahan Tupla myös yhden tempun jota en ole sen kummemmin opettanut. Eli "kani". Nostaa siis molemmat etujalat niinku kani konsanaan ja istuu vaan takajalkojen varassa Maahanki meni tänään jo niinku vanha tekijä Ja katsoakkin osaa. Taai ehkä paremminki vilkasta nopeasti minua päin Ja huitoa etukäpälillä, mutta sitä tekee ihan ilman käskyä, esim. leikkiessä tai jos pyydän istumaan, että laitetaan remmi kiinni ja lähetään ulos.

Tänään oli ensimmäistä kertaa yli 5 tuntia yksin kotona. Muuten ei mitään ongelmaa, mutta oli käyny sohvalla. Hölmö oli jättäny todistusaineistoa, eli luun sinne sohvan nurkkaan kiinni jäi!

Eilen istuin sohvalla ja mietin, että mitäköhän Tupla tuolla kolistelee, mutta en lähteny kattomaan. Kohta kuulin, ku se tuli keittiön pöydän alle jollain leikkimään ja vähän ajan päästä kattoin, niin sillä oliki yksi pallo jonka se oli kaivanu tuolta kaapista ihan ite esille! Otin sen kylläki pois, ku se on semmonen vanutäytteinen pallo ja siinä on jo valmiiksi reikä... Kattoa saisko sen jotenki korjattua.

Poika onki toosi kova pallopoika! Tänään kävästiin siskon pihalla ja ihmettelin, ku yhtäkkiä alko hirveästi vetämään, niin jalkapallohan se siellä pihalla oli! Eli ehkä myös pallon avulla voi jotain yrittää kouluttaa Pitää vaan ostaa kunnon pallo, Tuplalla itsellään on vain vanha vinkupallo joka menee puraisusta ihan lyttyyn.

Tänään on kulunu viikko leikkauksesta ja silmätippoja ei tarvi enää huomenna antaa. Yksi vaihe  sentäänpois. Antibiootteja on vielä muutamalle päivälle jälellä. Noin viikoksi.