Tupla on hyvä jäniskoira. Oltiin metsässä lenkillä ja Tupla juoksenteli irti. Meni sitten mehtään ja minä kävelin eteenpäin vain jonku matkaa, kunnes rupesin huutelemaan sitä. Kattelin taaksepäin ja yhtäkkiä metsästä juoksee pikku jänis, joka lähtee menemään tietä myöten pois päin, ehkä noin metrin päästä minusta. Minä katon suu auki, Tupla vaan vielä rymistelee metässä. Että hajun ehkä sai, mutta nähny ei mittään

Kävi se myös hätyyttelemässä lintuja ja kovasti yritti ettiä kaikkea muutaki metsästettävää. Kulki koko metsälenkin metsässä, kävi vaan välillä vilkasemassa mitä mulle kuuluu. Että ei se karkuun lähteny. Lenkin jälkeen jäi tuohon pihalle makoilemaan. Vaikka kävin välillä sisälläkin, niin vielä ootti samassa asennossa.

Täällä on ollut vilskettä muutenkin, mutta Tupla on pysyny hyvin menossa mukana. Tässä vanhempien luona on pari pikkuista lasta ja muutama aikuinen ja sitten siskon raksalla parinsadanmetrin päässä on muutama mies, jotka vuorotellen pitivät Tuplan hihnasta ku minä kävin saunassa Eikä haukkunut / hyppiny yhtä vierasta joka oli ilmestynyt pihaan sillä välin ku oltiin lenkillä. Ehkä syynä oli ne kalat mitä se toi?

Muitta nyt pitää mennä kaivamaan perunoita ja sitten valmistautumaan kastajaisjuhlaan