Tuplalla on pidetty kauluria loppujenlopuksi melko vähän. Eipä sillä oo haavakohta kiinnostanut niin kovasti. Tosin laastari minkä lääkäri laittoi ei ollutkaan niin helposti irrotettavissa! Pari päivää sitä yritin varovasti irroitella. Osaksi oli irronnut, mutta oli vielä vähän kiinni. Ja kipeestihän se käy jos laastaria yritetään irroittaa... Tupla jaksoi pari kertaa rauhassa makoilla lattialla, kun minä yritin veden kanssa läträtä ja saksilla leikellä karvoja, mutta ei. Ei sitten millään irronnut. Ja tokihan Tuplakin kiinnostui, kun koko ajan on joku mahan alusta räpläämässä. Kerran sitten menin katsomaan, mitä Tupla makkarissa tekee (tarkkailin sitä usein kun ei kauluri ollut paikallaan). Siellä se lutkutti sitä laastaria! Oli siis ite ottanut sen irti, mutta haava ei niinkään kiinnostanut vaan se laastari. Parempi näin. Ja saatiin laastarikin pois!

Mutta sanotaan, että koirat monesti rauhoittuvat kun ne leikataan ja että ruokahalu kasvaa. Meillä on huomattu vain toinen ja Tuplan tuntien varmaan arvaattekin kumpi. Eli joo ruoka maistuu, ei mitään ongelmaa. Mutta tänään oltiin käymässä vanhempien luona niin tosi villinä oli koko koira eikä totellukkaan melkein ollenkaan! Ei sitten oltu sielä kovin pitkään, ettei vaan satu mitään vahinkoa (pieniä lapsia talossa). Veikkaan että syynä kyllä on myös se, että olin itse perjantaista sunnuntaihin reissussa ja Mikko jäi koiravahdiksi, eli ulkoilu on varmasti jäänyt normaalia vähemmäksi. Mutta silti aloitettiin kurinpalautus tässä talossa.

Minä oon tosi kova hellimään ja silittelemään ja rapsuttelemaan ja pusuttelemaan, koska onhan koirat ihania! Mutta nyt ainakin viikoksi ajattelin lopettaa kokonaan turhan höösäämisen. Ja kunnon kuri on kanssa. Ei lepsuiluja. Vaikka ei meillä muutenkaan lepsuilla kovinkaan paljon, mutta esim. jos minä syön niin koira on välillä keittiössä, vaikka niin ei meillä sais tehdä. Inhottava pöydänvieressä kerjäävä koira! Jospa siihen sitten sais taas vähän paremmin kontaktin, kun näytetään, että meillä tehdään asiat näin. Että minä määrään - ei koira!

Että tämmöstä täällä tälläkertaa