Eipä oo taas tullu laitettua kuulumisia... No on vähä ärsyttäny välillä tuo koira, ku on taas yksinollessaan pari kirjaston kirjaa riepaloinu ja muuta mukavaa.. Mutta oomphan ainaki pikkuhiljaa oppinu olemaan jättämättä mitään pöydille kun jätän herran yksin taloon. Luultavasti Tupla tuhoilee aina heti kun lähdetään, koska jos tulee vaikka vain tunnin päästä takaisin niin se könköilee unisena makkarista. Sitten kun kesä tulee ja pääsen takapihalle, niin vois jäähä tsekkailemaan ikkunasta että mitä se poika touhuilee :)

Ollaan nyt yritetty harjoitella hienosti hihnassa oloa. Ja siihen asti kun namupaloja riittää niin hienosti meneekin (toisia koiria ei ole vielä sattunut tulemaan vastaan, muuten mikään muu ei sen enempiä kiinnosta). Ja nyt oon antanut namupaloja aina noin valopylväitten välein.

Ja ulkoiltu ollaan muutenkin. Meillä on tiputeltu lumia katolta ja on tuommonen iso lumikasa tuossa melkein heti oven edessä. No jokatapauksessa oon sinne piilotellu niitä herkkutikkuja ja tosi hyvin tupla ne sieltä löytää vaikka ihan syvälle lumeen piilotan. Nenä tuntuu toimivan paremmin ulkona kuin sisällä :) Eilen kanssa piilotin ja Tupla löysi tikut hienosti ja tultiin sitten sisälle. Vähän ajan päästä Mikko kysyy : jätikkö nä oven auki? minä, että siltä kai se tuntuu, ku jaloissa vetää. No joo, ovi oli apposen auki ja Tupla tietty hävinny. Mutta onneksi ei kauas. Siinä se oli vaan pihalla etsimässä lisää tikkuja :D Onneksi ketää ei liikkunu ulkona, ois varmaan lähteny lipettiin.

Tupla miettii ihan selvästi naapuriin karkaamista...

Ryömimistä lumella :)

Aamulla käytiin koirapuistossa. Viimekerralla siellä olikin tappelu, kun yks sakemanni hyökkäs Tuplan kimppuun ja Tuplahan tappeli takasin... Vähän varoen sitten olin, kun kaksi koiraa tuli puistoon. Otin Tuplan kiinni ja katsoin, että ne tuli toimeen ja sitten vasta päästin irti. Hienosti leikkivät :)