Jihuu, saan viihdoin juosta vapaana kaikki patoutuneet energiat pois!

Jalkoja viilentelemässä järvessä

Lähtis lentoon!

Käytiinpä mökillä. Annettiin Tuplan olla irti ja suhteellisen hyvin se pysyki lähellä, mutta välillä lähti pitemmälle ja Tuplahan tulee takaisin sillon ku se ite tahtoo tulla! Että vähän vielä epäilyttää pitää irti. Siellä korvessa nyt vielä uskaltaa pitää irti, mutta muualla ei kyllä.

Uimassa poika ei tahtonut käydä, vaikka kovasti kahlailiki. Vesi on vielä noin 5 metriä normaalia matalammalla niin pääsi vielä rantoja pitkin kävelemällä pitkälle Saunaankaan ei halunnut

Tupla, paikka. (silmissä ei suurta eroa toisiinsa näy)

Paluumatkalla sitten pysähdyttiin meidän vanhempien luona ja harjoteltiin vähän paikallaan oloa ja luokse tuloa. Muutaman kerran tuli ihan hyvin, kun tiesi mulla olevasta juustopalasta, mutta sitten ei enää tullu niin otin kiinni.

Siellä kävi myös yksi vieras, jonka syliin Tupla puoliksi hyppäsi, kun istu sohvalle... Oli siinä sitten etujalat vieraan sylissä ja takajalat lattialla pitemmän aikaa. Onneksi oli koirista pitävä vieras... Ensin tietty hyppi päälle ku ovesta oli tullut. Eli siinä on meillä työnsarkaa saaha se pois.

Ja ainiin. Mökillä nukuttiin semmosella paksulla patjalla lattialla. Tupla yritti jo illalla välillä tulla siihen, mutta ajettiin aina pois. Yöllä sitten heräsin ja huomasin, että joku nukkuu myös mun toisella puolen! Eli koira oli tullu lattialta meidän sänkyyn nukkumaan... Ei vissiin oma sänky kelvannu. Mutta sai aika nopeesti lähtöpassit. Minä oisin voinu sen kyllä siinä pitää, mutta Mikko on ehdoton Ja ei saa olla ristiriitanen, että välillä antaa olla sohvalla tms. ja välillä ei, se on ihan totta.